Om Fredrik Emmerfors

Hej!

Jag bor i Malmö sedan 22 år tillbaka, och har drivit mitt företag i 18 år.

Jag är läkare i botten, har studerat komposition på Gotlands Tonsättarskola och därefter jobbat många år som frilansande musikjournalist, för både radio och tidningar. På radiosidan jobbade jag mest som reporter, programledare och producent på P2, men jag har även gjort webbradio för Malmö Symfoniorkester och Malmö Opera (ett sjuårigt samarbete under namnet Operaradio).

Idag är Ljudambassadens verksamhet mest inriktad på ljudguider/audioguider, inspelnings- och redigeringskurser samt produktion av poddradio.

Genom åren har jag byggt upp ett stort och varierat kontaktnät, i såväl Malmö som runt om i landet, och jag tycker det är både roligt och viktigt att koppla ihop människor och idéer i olika projekt. Vi lever i en spännande samtid, där ny teknik och nya affärsmodeller ständigt öppnar nya möjligheter och mina drivkrafter är entusiasm, nyfikenhet och nyskapande.

Kontakta mig gärna för att diskutera konkreta jobb eller spännande idéer!